Sedan inledningen av 2022 har vi påbörjat en förändring vad gäller de kundsegment som vi tidigare arbetat emot. Framledes kommer vi främst arbeta med kunder på den privata marknaden med värmepumpar som huvudsakliga inriktning. Därmed försvinner jourtjänsten samt upprättandet utav underlag för årsrapporter som oftast företags kunderna efterfrågar. I övrigt inga förändringar utan fortsatt god service utöver det vanliga. Välkomna.

Etiketter: allmänna nyheter

Dala Kylservice AB önskar på detta vis alla nya som gamla kunder en riktigt God Jul med mycket värme och god mat.

Etiketter: almänna nyheter

Det har gått lång tid mellan våra inlägg på nyhetssidan vilket möjligen kan tolkas som inaktivitet. Men orsaken är snarare dess totala motsats.

Det har i synnerhet det sista halvåret varit en rekord stor efterfrågan på Daikins värmepumpar vilket gjort att tid till annat blivit åsidosatt. Försöker därför nu göra lite bot på detta genom att informera om ännu en nyversion utav Caldo och Solo luftvärmepumparna.
Se under kategorin Värmepumpar för mer information. Passar samtidigt på att tacka alla våra kunder som visar sin uppskattning för det arbetet vi lägger ned, vilket uppskattas enormt.

Etiketter: allmänna nyheter

Med så många fina omdömen från flera olika sajter där kunderna gett sitt gillande, så måste vi tydligen lyckats med det som vi från början lovade. En service utöver det vanliga.

Inspirerande att fortsätta i den andan. Och är ni i tankarna att installera en luftvärmepump så sluta leta i mängden av olika märken och modeller, scop och energieffektivitet. Välj Daikin så återstår bara modell och storlek.
Nöjd kundgaranti kan utlovas.

Etiketter: allmänna nyheter

Trots ökade priser på köldmedier rent generellt och vidare utveckling av redan bra produkter från Daikin, så fortsätter vi att hålla priserna för kompletta installationer på en mycket konkurennskraftig nivå.
För tio år sedan kostade en luftvärmepump på 5 kW och av kvalitet, ca 25 000:- inkl. moms, - nu får man en motsvarande maskin med högre effekt under 20 000:-,
En maskin på 6,2 kW ligger runt 19 000:- inkl. moms och Rotavdraget inräknat, installerad och klar.

Etiketter: allmänna nyheter

Äntligen och väl på tiden har en uppdatering skett på hemsidan. Mycket har hänt sedan året 2017 startade där nya köldmedieförordningar och regler kommit. Lanseringen utav köldmediet R 32 istället för R 410A är inlett. Daikin har tagit fram en del maskiner med R 32 som nu går under benämningen XR. Man fortsätter att vidareutveckla fler modeller löpande.
Nytt är också Optimised heating 4 och 4+ vilket innebär att värmepumparna måste klara hålla nominell effekt mycket längre och vid allt lägre temperaturer.
Här nedan ett urklipp från den senaste produktuppdateringen från Daikin.


"Daikin är världsledande inom kyla och värme och har alltid varit en föregångare och innovatör. För att få fram en värmepump som verkligen var utformad efter de krav och förutsättningar vi har i Sverige, så kom Daikins främsta internationella tekniker hit.
Här mötte de våra proffesionella och erfarna värmepumpsinstallatörer och tog del av deras kunskap och erfarenheter. Det var så som Optimsed Heating föddes. Hela projektet genomfördes noggrant, med högsta effektivitet och kapacitet i fokus. Vår nuvarande Optimised Heating  3 som nu ingår i vår X serie är en mycket bra produkt. Nu en värmepump som ger ännu mera värme när det är riktigt kallt. Borta är strömslukande värmekablar och den optimerade avfrostningstekniken ökar effektiviteten ytterligare.  Nu lanseras våra senaste värmepumpar med Optimised Heating 4 och 4+ , ännu starkare och med det nya köldmediet R 32 så flyttar vi fram gränserna ytterligare."

Etiketter: almänna nyheter

Ofta vid installationer utav värmepumpar ser vi behovet av åtgärder på dörr- och fönstertätningslisterna, därför kommer vi att börja erbjuda även den tjänsten.
Med väl tätade fönster och dörrar sänks värmekostnaderna ännu mer. En billig åtgärd som gör stor skillnad.
Vi har erfarenhet utav dessa arbeten sedan tidigare och i samarbete med Kopparstaden AB i deras hyresbestånd. Använder äkta silikonlist som antingen stiftas fast eller limmas beroende på fönstertypen. Justeringar av balkongdörrar som ofta hänger snett med inkommande kall luft som följd kan åtgärdas.
Ring för närmare information om detta. 073-34 00 345


 

Etiketter: allmänna nyheter

Önskar alla våra kunder en riktigt God Jul och ett varmt tack för ännu ett roligt arbetsår. Och ett särskilt tack till de kunder som utryckligen och i olika former delgivit sina positiva åsikter om vårt arbete. Era önskemål blir våra att uppfylla och era problem blir våra att lösa. Vi tackar för förtroendet och lovar att oförtrutet fortsätta i samma spår.

Etiketter: allmänna nyheter

Vi hinner inte med att uppdatera som vi borde. Försäljningen utav luftvärmepumpar i första hand är enormt stor. Anledningen är en kombination av den kampanj som vi nu kör - med nedsatta priser på Daikins samtliga modeller i X-serien (se under produkter)
Därutöver är nästa påverkande faktor de nya reglerna om Rot avdrag som sänks från 50% till 30% efter nyåret, vilket gör ca 1500 - 2000:- i ökad kostnad för en normalinstallation.
Välkommen att höra med oss vad som skulle vara en bra lösning till Ert hem.

Etiketter: allmänna nyheter

En liten och lättplacerad vin- och dryckeskylare med plats för 12 flaskor.
Med glasad front som ger ett sobert intryck i det inglasade uterummet, gillestugan, relaxavdelningen eller köket. Kampanjpris så långt lagret räcker dock längst t.o.m 2015-07-31.

Etiketter: allmänna nyheter