Nyheter från Daikin

Äntligen och väl på tiden har en uppdatering skett på hemsidan. Mycket har hänt sedan året 2017 startade där nya köldmedieförordningar och regler kommit. Lanseringen utav köldmediet R 32 istället för R 410A är inlett. Daikin har tagit fram en del maskiner med R 32 som nu går under benämningen XR. Man fortsätter att vidareutveckla fler modeller löpande.
Nytt är också Optimised heating 4 och 4+ vilket innebär att värmepumparna måste klara hålla nominell effekt mycket längre och vid allt lägre temperaturer.
Här nedan ett urklipp från den senaste produktuppdateringen från Daikin.


"Daikin är världsledande inom kyla och värme och har alltid varit en föregångare och innovatör. För att få fram en värmepump som verkligen var utformad efter de krav och förutsättningar vi har i Sverige, så kom Daikins främsta internationella tekniker hit.
Här mötte de våra proffesionella och erfarna värmepumpsinstallatörer och tog del av deras kunskap och erfarenheter. Det var så som Optimsed Heating föddes. Hela projektet genomfördes noggrant, med högsta effektivitet och kapacitet i fokus. Vår nuvarande Optimised Heating  3 som nu ingår i vår X serie är en mycket bra produkt. Nu en värmepump som ger ännu mera värme när det är riktigt kallt. Borta är strömslukande värmekablar och den optimerade avfrostningstekniken ökar effektiviteten ytterligare.  Nu lanseras våra senaste värmepumpar med Optimised Heating 4 och 4+ , ännu starkare och med det nya köldmediet R 32 så flyttar vi fram gränserna ytterligare."

Etiketter: almänna nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter