Värmepumpar på lager.

Då det stundar mycket helger och klämdagar ända in i Januari månad så har vi sett till att ha några luftvärmepumpar tillhanda. Det är Caldo X 35-an på 7,2 kW som kan installeras vid anmodan. Vi som Daikins utvalda serviceföretag kan erbjuda våra kunder dessa till bra priser, installerat och klart. Vi går nu ut med ett erbjudande som är följande -  Där det idag sitter en gammal anläggning som skall skrotas enligt miljökrav, så ingår detta i priset. Om man sedan tidigare inte har något som ska bytas ut så ingår istället möjligheten att valfritt välja till ett markstativ istället för väggstativ inklusive droppskål. Och slutligen, kan enbart ett väggstativ sättas så ingår speciella stålfjädrar istället för gummikuddar, detta för att eliminera eventuella svaga maskinljud. Gäller så länge lagret räcker.
Detta erbjudande utgick 20150101. Se nya på fyndsidan.

Etiketter: allmänna nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter