Dala Kylservice AB önskar God Jul !

Arbetsåret 2014 går mot sitt slut med Julfirande och Nyår. Vi har upplevt många nya och trevliga kontakter i samband med vårt arbete. Vi har ända sedan starten med en envishet verkat för att erbjuda våra kunder en så kvalificerad och bra service så mycket som möjligt. Vi tror på att ärliget och uppriktighet vinner i längden samt information om de bästa lösningarna till var och en.

Vi arbetar inte heller efter så kallade  "Qvick fix" och tro, utan undviker hellre att gå in i projekt som på papperet lovar mer än vad det kan hålla.
Vad gäller värmepumpar i allmänhet och de populära luftvärmepumparna i synnerhet, så har vi fullt medvetet valt det mest kvalitativa märket på marknaden, nämligen Daikin.

Daikin var från början mest inriktade på industrin då kraven där är högt ställda. Allt eftersom - med nya produkter i portföljen, kunde även den privata marknaden ta del av deras utbud. Detta var på 80-talet som vi satte de första maskinerna i egna hem. Vet att det fortfarande finns maskiner som går än idag, framför allt i Slätta området i Falun.
När man har bestämt sig för en sådan investering som man har mål att spara pengar med, så ska man inte börja med att "spara" genom att köpa billigt. Då ser man det allt för kortsiktigt. Daikins maskiner är sett till sina priser mycket väl värda då kvaliteten och långsiktig funktion är oslagbar. Daikin som märke eller vi som företag är vare sig dyrast eller billigast men sett till bakomvarande materialkvalitet, kundvård och service- kunskapsnivå så är vi nog främst. Det står vi för, med stolthet.
 

Etiketter: allmänna råd

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter