Nu är hela nya X serien komplett.

Nu kan vi erbjuda våra kunder en komplett värmepumpserie i X-klass. Samtliga maskiner oavsett modell och storlek utgår ifrån den nyligen och speciellt utvecklade maskinerna i toppklass.           Den erkända swingkompressorn med få rörliga delar samt dubbla kompressionskammare ger en hög och driftsäker funktion.

Då man gjort kalla sidans element (förångaren) frihängande så är värmetråden ett minne blott. Ingen risk för jordfels påverkan således. Dessutom en ren ekonomisk besparing samt inverkan på SCOP till det ännu bättre. Nytt avfrosningsprogram som tillåter längre drifttider utan avfrostningar.
Helt enkelt en redan bra värmepump som slagit sig själv i prestanda då det inte finns andra att jämföras med.
Golv- och väggmodeller i standard- eller design utförande. Bilder och information kommer att finnas under Produkter på denna hemsida.

Etiketter: allmänna nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter