Mer info om nya Caldo och Nano x-serien

Bägge maskinerna utgår från den tidigare modellen RXL 42 med kompressorn som har dubbla kammare. Innebär ett högt massaflöde med lugnare driftkaraktär. Man har även gjort förångarelementet på utedelen frihängande och därmed tagit bort värmetråden vilket höjer scop-värdet och sparar ytterligare driftkostnad. Dessutom gjort om avfrostningslogistiken i programvaran så att den klarar längre driftstider mellan avfrostningarna. Hetgasavfrostningarna går nu in från botten såväl som i elementets övre delar , vilket ökar effekten och kortar ned avfrostningstiden ännu mer. Hela enheten är nu också förstärkt och genomtänkt nyutvecklad. Kort sagt så fortsätter Daikin att vara det bästa värmepumpsvalet om kvalitet får råda.

Etiketter: allmänna nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter