Avtalet med Wasa Kredit är undertecknat.

Från och med den 2/12 2013 finns det nu möjlighet att finansiera sina köp hos oss med hjälp av Wasa Kredit. Det är ett finansbolag som ägs utav Länsförsäkringar. Med detta erbjudande från Dala Kylservice AB och Wasa Kredit, finns där nu möjlighet att investera klokt i kvalitèts värmepumpar från Daikin. Vi tar naturligtvis hem andra märken om så anbefalles, dock är vårt märke i första hand Daikin.
Avbetalningarna läggs upp på 12 månader utan ränta. En engångsavgift på 295:- samt en avi avgift på 45:- per månad gör endast ett totalt påslag på 835:-. Månadskostnaden kan på detta sätt finansieras genom den besparing man kan göra genom den lägre elförbrukningen vintertid, framförallt alla hem med direktverkande elelement.
Varje kontokredit med limit på 30 000:- ansökes tillsammans med oss vid första kostnadsfria besöket. Med godkänd kredit kan sedan en beställning göras direkt.

 

Etiketter: allmänna nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter