Värmepumpskampanjen 2013 kan börja!

Nu annonserar vi på Blocket, lägger ut direktreklam allt eftersom vi hinner med. Vi fortsätter hårdnackat att framhålla kvalitèt framför kvantitet. Använder oss av Daikins värmepumps sortiment i första hand, då vi har en mångårig erfarenhet av deras långvariga driftsäkerhet. De har naturligtvis förutom luftvärmepumpar både luft/vatten samt bergvärme i sitt produktprogram. Nu lanseras deras nya bergvärmepump med bästa resultat på marknaden enligt SP (Statens provningsanstalt)
 
Vad gäller luftvärmepumparna så erbjuder vi under November månad en prisreducering på 1000:- oavsett modell eller storlek. Beställ nu. Glöm dessutom inte bort den långa garantitiden som erbjuds på RXL 35 -modellen, gäller normalt enbart de lite dyrare designmodellerna. Önskar man en designmodell som framförallt på innerdelen har ett annat utseende så tar vi fram information och bilder även på dem.

Etiketter: nya produkter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter