Ny serie med Daikin värmepumpar

Daikin har nu kommit med den nya serien av luftvärmepumpar mot konsumentmarknaden. Lagom till denna höstsäsong står vi redo att kunna leverera kvalitetsmaskiner till samtliga. Den sedan tidigare långa garantin på 5 år + 3 år materialgaranti för kompressorn, gäller en del i sortimentet, som tex Sahara uhuru, Emura designmodell och Nexura designmodell. I övrigt gäller den heltäckande femåringen.
Här väljer Dala Kylservice AB att som första företaget i Sverige kvarhålla åttaåringen på den mest frekventa pumpen för egna hem - R35K som med vägghängd innerdel levererar 5,2 kW som mest - eller tillsammans med golvmodellen ger 5,0 kW.
Vi står själva för de extra tre åren (materialgaranti) på kompressorn, då vi är så säkra på kvalitén.
Vi kan därmed erbjuda Sveriges absolut längsta garanti på en värmepump som passar in i de flesta hem. Daikin - inte mycket dyrare men mycket bättre!

Etiketter: nya produkter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter