Aktuella prislistan på Daikin Kampanjen

Nu finns en komplett prislista på åtta olika modeller och storlekar på vår produktsida under fliken "Daikin Kampanjen". Efter en ytterligare prissänkning kommer detta att gälla fram till 2013-02-28. Samtliga beställningar gjorda före utgånget datum får tillgodogöra sig kampanjpriset även om arbetet utförs senare. Boka nu och få det utfört när det passar er. Notera möjligheten att beställa annan typ än vägghängd innedel. Golvmodellerna är normalt mycket dyrare men har prispressats för att öka deras intressevärde.

Monteras vanligen 1-2 decimeter ovanför golvnivå för att inte vara i vägen för städning eller liknande. Den har två utblåsningskanaler, en uppåt/framåt och/eller utefter golvet. Lägesvalet görs enkelt via en knapptryckning.

Etiketter: prisförändringar

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter