Ofta vid installationer utav värmepumpar ser vi behovet av åtgärder på dörr- och fönstertätningslisterna, därför kommer vi att börja erbjuda även den tjänsten.
Med väl tätade fönster och dörrar sänks värmekostnaderna ännu mer. En billig åtgärd som gör stor skillnad.
Vi har erfarenhet utav dessa arbeten sedan tidigare och i samarbete med Kopparstaden AB i deras hyresbestånd. Använder äkta silikonlist som antingen stiftas fast eller limmas beroende på fönstertypen. Justeringar av balkongdörrar som ofta hänger snett med inkommande kall luft som följd kan åtgärdas.
Ring oss för närmare information om detta. 073-34 00 345

 

Etiketter: allmänna nyheter

Önskar alla våra kunder en riktigt God Jul och ett varmt tack för ännu ett roligt arbetsår. Och ett särskilt tack till de kunder som utryckligen och i olika former delgivit sina positiva åsikter om vårt arbete. Era önskemål blir våra att uppfylla och era problem blir våra att lösa. Vi tackar för förtroendet och lovar att oförtrutet fortsätta i samma spår.

Etiketter: allmänna nyheter

Vi hinner inte med att uppdatera som vi borde. Försäljningen utav luftvärmepumpar i första hand är enormt stor. Anledningen är en kombination av den kampanj som vi nu kör - med nedsatta priser på Daikins samtliga modeller i X-serien (se under produkter)
Därutöver är nästa påverkande faktor de nya reglerna om Rot avdrag som sänks från 50% till 30% efter nyåret, vilket gör ca 1500 - 2000:- i ökad kostnad för en normalinstallation.
Välkommen att höra med oss vad som skulle vara en bra lösning till Ert hem.

Etiketter: allmänna nyheter

En liten och lättplacerad vin- och dryckeskylare med plats för 12 flaskor.
Med glasad front som ger ett sobert intryck i det inglasade uterummet, gillestugan, relaxavdelningen eller köket. Kampanjpris så långt lagret räcker dock längst t.o.m 2015-07-31.

Etiketter: allmänna nyheter

Nu kan vi även erbjuda avfuktare i olika prisklasser och kapacitetstorlekar. Passar de flesta där fukten kvarligger och skapar problem. Vi ser till att den levereras till er dörr utan extra kostnad.
Ring oss för mera information. 073 - 34 00 345.

Etiketter: allmänna nyheter